top of page
No to co właściwie u nas zjeść?
"Wystarczy chwilę posiedzieć i poprzyglądać się gościom, są [....] to ludzie, którzy wiedzą czego chcą. Podobne typy smakoszy widywałem w lyońskich Halach wokół talerzy ze stosami ostryg" - NEWSWEEK 10.07.2005 napisał o nas PIOTR BIKONT.
Nas sie kocha lub "nienawidzi"- no może aż tak to nie, ale rzeczywiście osoby zachwycone daniami Złotej Gęsi wracają. Opowiadają nam jak to pierwszy raz dziadek czy krewny przyprowadził ich do Złotej Gęsi, gdy byli mali. Zdarzają się osoby, które nie przepadają za drobiem. I to można zrozumieć, bo o gustach się nie dysktutuje.
MENU
ZUPY
DANIA
DODATKI
I JESZCZE
NIESPODZIANKI SEZONOWE
I SPECJALNE ZAMÓWIENIA
Pasztet z gęsi
perliczka pieczona
indyk pieczony
udziec z indyka
bażant pieczony
kuropatwa
żołądki z indyka
cymes z gęsi
bottom of page